#Новини

Обслуговуюча компанія організувала систему роздільного збору сміття в комплексах БГ Синергії

 

За ініціативи ОК Синергія сервіс в житлові комплекси почали завозити спеціальні баки для сортування сміття.

 

На сьогоднішній день сортування — не тренд, а необхідність. Щороку кожен українець генерує від 300 до 500 кг сміття. Якщо говорити масштабніше, то кожного року, за даними держстату, загальна сума сягає понад 350 млн тонн сміття, а загалом на сміттєзвалищах накопичено 12,44 млрд тонн. З усіх відходів, які там зберігаються, можна переробити близько 20% – метал, папір, скло, деякий пластик. Проте зараз на переробку потрапляє лише 3-5%.

Завдяки ініціативі Обслуговуючої Компанії мешканцям не потрібно мити та сушити сміття, збирати його у себе вдома та відвозити на спеціальні сортувальні станції. Достатньо просто зібрати відходи, що підходять до сортування (папір, скло та пластик) у один сміттєвий пакет та відправити в помаранчевий бак. А підрядна компанія, що здійснюватиме вивіз сміття, все відсортує за вас. Всі інші відходи, як і раніше, відправляються у чорні баки.

Ми в Будівельній групі Синергія турбується про якісне оточення наших мешканців, саме тому завжди працюємо над покращенням середовища їх життя.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок