#Новини

Звіт про хід будівництва ЖК City Park ІІ черга за серпень 2022

 

Будівельники Синергії працюють безупинно, аби досягти помітного прогресу в ЖК City Park II черга та наблизити ваше заселення. 

 

Розповідаємо, як минув місяць на будівельному майданчику ЖК City Park II черга

У першому будинку стіни та віконні конструкції готові на 100%. Розпочали фасадні роботи: утеплюємо фасади мінеральною ватою. Тривають роботи із монтажу ліфтового обладнання: встановили напрямні елементи та першу кабіну ліфта. Тривають роботи із укладання другого шару гідроізоляції на покрівлі. Продовжуємо влаштування внутрішніх інженерних комунікацій. Продовжуємо залиття стяжки в квартирах на 14 поверсі. Триває оздоблення стін МЗК на 12 поверсі, укладання плитки в МЗК на 9 поверсі. Завершили встановлення всіх дверей в холодних переходах.

В другому будинку завершуємо фарбування фасадів. Завершуємо оздоблення МЗК. Завершили влаштування покрівлі. Розпочали оздоблення вхідної групи: тут укладаємо плитку на підлозі та стінах згідно дизайн-плану. Монтуємо відливи на вікнах.

В третьому будинку завершуємо фасадні роботи. Триває залиття стяжки в квартирах — роботи тривають одночасно на 14 та 16 поверхах. Змонтували всі двері в холодних переходах. Триває оздоблення стін МЗК на 13 поверсі, укладання плитки в МЗК на 12 поверсі.Триває прокладання внутрішніх інженерних комунікацій та монтаж ніш під комунікації.

В четвертому будинку завершили будівельні роботи. Біля будинку розпочали роботи з благоустрою. Тут провели підготовчі земляні роботи. Після чого розпочали укладати тротуарну плитку в пішохідних зонах.

На будмайданчику розібрали баштовий кран. 

На території комплексу тривають роботи із прокладання електропостачання до 1, 2 та 3-го будинків. До 4-го будинку вже провели.

В комплексі розпочали роботи із благоустрою прибудинкової території: виконуємо земельні роботи як підготовчий етап до влаштування під’їзду до будинків; укладаємо тротуарну плитку в пішохідних зонах біля 4-го будинку; заливаємо підпірну стіну між першою та другою чергами.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок