#Новини

Відкрийте успішний бізнес в Ірпені разом з Будівельною групою Синергія

 

Орендуйте комерційні приміщення в найкращих ЖК Ірпеня та отримуйте ремонтні канікули терміном до 3-х місяців для успішного старту вашого бізнесу.

 

Шукаєте приміщення в перспективній локації для старту чи розвитку вашого бізнесу?

1

ЖК Green Side

Будівельна група Синергія пропонує вам широкий вибір комерційних приміщень в найкращих районах Ірпеня. Ми зацікавлені в тривалій співпраці з нашими орендарями, тому запустили програму легкого старту для бізнесу. В рамках програми ми пропонуємо ремонтні канікули терміном до 3-х місяців на комерційні приміщення у всіх наших ЖК. 

2

ЖК Green Side

Це означає, що ви отримаєте 100% знижку на орендну плату в ЖК Сіті Парк та Синергія 3+ до 31.12.2020 та 100% знижку на оренду приміщень в ЖК Грін Сайд до 01.11.2020. Це дозволить зекономити до 45 500 грн/міс (в залежності від площі приміщення) на старті бізнесу і компенсувати витрати на ремонт.

4

ЖК Синергія 3

Особливості і переваги комерційних приміщень в житлових комплексах будівельної групи Синергія:

1. Надійний забудовник. “Синергія” вже 10 років будує найкращі ЖК в Ірпені та входить до топ забудовників столичного регіону, що відображено в профільних рейтингах.

2. Активна, молода та платоспроможна цільова аудиторія. Наші мешканці — переважно молоді родини з рівнем доходу середній чи вище, що мають дітей або чекають на поповнення. Їм важливо отримати якісні послуги та мати місце для розваг поруч з домом. Це цільова аудиторія для величезного переліку бізнес-проєктів — від сімейних ресторанів до приватних клінік, садочків чи розвиваючих гуртків.

3. Вартість оренди — від 120 грн/м2. Ми турбуємось про комфорт наших мешканців і прагнемо забезпечити їх усією необхідною інфраструктурою. Саме тому пропонуємо дуже вигідні ціни на оренду для швидкого розвитку бізнесу в наших ЖК. 

4. Локації в розвинених районах з великою кількістю мешканців. В залежності від району вашими клієнтами можуть стати від 12 000 до 33 000 мешканців житлового комплексу та навколишніх будинків.

5. Без конкурентів. Ми проводимо дослідження і розподіляємо комерційні приміщення відповідно до рентабельності кожного бізнесу, що дозволяє більшій частині бізнес-проєктів бути єдиним представником своєї сфери у ЖК. 

6. Широкий вибір приміщень — від 11 м2 до 1300 м2, з наявністю інженерних потужностей, достатніх для якісного функціонування. 

7. Консультативна та маркетингова підтримка. Ми допоможемо підібрати найкраще приміщення саме під ваш вид бізнесу, а також анонсуємо його відкриття в своїх соцмережах та на сайті.

5

ЖК Синергія 2

Звертайтесь до нас, і ми допоможемо запустити прибутковий бізнес в найкращому передмісті Києва. Наші комерційні площі працюватимуть на вашу справу.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок