#Новини

Незабаром відкриття! Анонсуємо сервіси, які відкриються в ЖК Синергія 3+ вже зовсім скоро

 

У комерційних площах ЖК Синергія 3+ з’являються перші резиденти. Дізнайтесь, хто саме готується до відкриття в найяскравішому ЖК Ірпеня.

 

Гарна новина для тих, хто вже розпочав ремонт! Все наповнення для квартири ви зможете купити не виходячи за територію комплексу. В Синергія 3+ відкриваються одразу три крамниці з товарами для дому шоурум ексклюзивних меблів, салон штор та магазин ортопедичних матраців.

Хороші новості є й для гурманів. Незабаром в ЖК запрацюють затишна кав’ярня та популярна в регіоні мережева піцерія Family.

Ще один сервіс, якому радітимуть мешканці Синергія 3+ та всіх навколишніх ЖК, перша та єдина в цьому районі студія акробатики та стретчингу!

Серед інших сервісів, на які ми з нетерпінням чекаємо дитяча крамниця, магазин нижньої білизни та крамниця канцелярських товарів.

Якщо ви теж задумувались над відкриттям власного успішного бізнесу, зараз найкращий час для цього. До 30 листопада включно ми пропонуємо знижку 5% на будь-які комерційні приміщення в ЖК Синергія 3+. У вас є можливість зекономити до 475 000 грн! Наші менеджери допоможуть підібрати найкраще приміщення для вашого бізнесу, тож звертайтеся за детальною консультацією за телефоном 093 170 44 85.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок