#Новини

Перша хвиля озеленення в Синергія Сіті офіційно почалась!

 

Вже зовсім скоро суспільний сквер тішитиме вас елегантним міксом рослин та барвистими квітковими акцентами.

 

Нас надихає можливість жити в гармонії з природою, красою різнобарвних дерев, квітів, кущів, не виїжджаючи за межі міста, тому ми приділяємо окрему увагу темі озеленення території та працюємо з найкращими представниками у галузі. В суботу, 14 серпня, ми висадили на клумбах найперші 16 дерев. Для озеленення Синергія Сіті наші колеги з Pisardi Garden підібрали надзвичайно привабливу комбінацію рослин. У якості акцентних дерев були використані австрійська чорна сосна та білосніжна береза Doorenbos з Західних Гімалаїв дорослі дерева 4,5-6 метрів заввишки, віком до 25 років. 

Всі ми час від часу мріємо сховатися від міської метушні та насолодитись красою хвойного лісу. Австрійські чорні сосни не просто стануть частиною вражаючих ландшафтних композицій, а ще й завдяки своїм властивостям допомагатимуть очищувати повітря навколо будинків. Ми обирали дерева, які мають і естетичне, і практичне призначення, тому додатково ви матимете нагоду на свіжому повітрі відпочивати в тіні розлогих крон білосніжних берез. 

Ми висаджуємо нові дерева-крупноміри на підставі одного з головних принципів у створенні унікального ландшафтного двір-парку: люди не повинні чекати, поки дерева виростуть. Нам важливо, щоб жителі Синергія Сіті мали можливість відразу насолоджуватися комфортом зеленого двору. Решту зеленого обрамлення комплексу продовжимо висаджувати вже на наступному тижні.

Незабаром ви зможете побачити всю красу природи на власні очі! 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок