#Новини

Прогрес влаштування електромереж до ЖК City Park та ЖК Green Side за тиждень

 

Далі розповідаємо, як просувається будівництво нової електромережі до наших житлових комплексів City Park та Green Side. Роботи виконують підрядні організації Київобленерго по трьох напрямках. Розповідаємо, що зробили по кожному з них цього тижня:

 

1. По першому напрямку, в межах якого ведеться прокладання електричного кабелю від підстанції “Ірпінь” (ПС 110/10 кВт “Ірпінь”) до нового розподільчого пункту (РП) на вулиці Чехова, ведеться одночасно прокладання кабелів та викопування траншей далі по вул. Українській.

Цього тижня траншею по вулиці Українській докопали майже до фінальної точки — РП, до якого залишилось 100 м. А саме до ділянки вул. Українська, 12А. 

Тут роботи тривають одночасно із прокладання кабелів, закопування траншеї, де вже проклали кабель, та викопування нової траншеї, аби з’єднати кабелі із РП.

1

3

4

5

6

8

19

10

11

12

15

16

17

18

19

20

 

2. Від РП, що змонтували тиждень тому біля ЖК Utlandia, цього тижня заклали кабелі. Тут дуже жваво ведуться роботи із прокладання кабелів в межах вулиці Університетської та Чехова. Траншею копають уже уздовж проїжджої частини по вулиці Університетська. Таким чином наближаючи до точки з’єднання із уже прокладеними кабелями на протилежній стороні вулиці — Університетській, 3-1.

11

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

3. На території ЖК City Park підрядники влаштували фундамент під трансформаторну підстанцію. 

25

4

2

 

На території ЖК Green Side підрядники також завершили влаштування фундаменту під трансформаторну підстанцію.

2

22

25



Про динаміку робіт по кожному напрямку розповімо вже за тиждень.

Нагадаємо, для стабільної та якісної подачі електроенергії для мешканців наших ЖК City Park та Green Side ми згідно Договору із Київобленерго забезпечуємо будівництво нової потужної електроінфраструктури в житлових районах міста Ірпінь. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок