#Новини

Вам точно сподобається ця 2-кімнатна квартира в ЖК Сіті Парк від Будівельної групи Синергія

 

Запрошуємо на огляд єдиної в такому плануванні двокімнатної квартири в ЖК Сіті Парк

 

Житловий комплекс знаходиться у передмісті Києва, у престижному районі неподалік хвойного лісу та Центрального парку. Поруч є все необхідне: магазини, аптеки, дитячий центр, салони краси, спортивні клуби, ресторани та багато іншого. А великий двір-парк закритого типу має унікальний дитячий майданчик.

Квартира має площу 59 кв. м, а чудовий вид з вікна відкривається на обидві сторони будинку.

 

Варіант планування квартири

 

У просторому коридорі зліва можна встановити шафу-купе, а у великому санвузлі зручно розташуються всі необхідні елементи ванної кімнати та пральні. Ще одне приміщення меншого розміру може слугувати як гардеробна кімната.

Кухня площею 13,4 кв. м – майбутнє затишне місце для ваших ранкових сніданків та вечірніх переглядів кіно всією родиною.

Сусідня кімната ідеально підійде для батьківської спальні, а найбільша – для дитячої кімнати. Тут знайдеться місце для ліжечка чи навіть двох, ігрової та навчальної зони, а також місткої шафи для зберігання всіх іграшок та одягу.

Квартира готова до швидкого заселення. Тільки уявіть – вже цього року можна відсвяткувати новосілля!

Окрім цієї, у ЖК Сіті парк залишилося ще 6 двокімнатних квартир з іншим планування. Тож якщо “двушка” неподалік Центрального парку в Ірпені – це ваш варіант, варто поквапитись!

Щоб отримати розрахунки та дізнатися деталі купівлі на виплат або за програмою єОселя, дзвоніть за телефоном +38 (097) 222-777-9

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок