#Новини

Прогрес влашутвання елетромереж до ЖК City Park та ЖК Green Side за тиждень

 

Далі розповідаємо, як просувається будівництво нової електромережі до наших житлових комплексів City Park та Green Side. Роботи виконують підрядні організації Київобленерго по трьох напрямках. Розповідаємо, що зробили по кожному з них цього тижня:

 

1. По першому напрямку, в межах якого ведеться прокладання електричного кабелю від підстанції “Ірпінь” (ПС 110/10 кВт “Ірпінь”) до нового розподільчого пункту (РП) на вулиці Чехова, ведеться одночасно прокладання кабелів та викопування траншей далі по вул. Українській.

Станом на сьогодні на 100% виконали прокладання кабелів в траншеї в парку Незнайки. В останній відкритій ділянці уздовж вхідної групи в парк залишилось закопати прокладені кабелі. Нагадаємо, для будівництва нової електромережі використовують силовий мідний кабель 800, що забезпечить високу надійність експлуатації мереж та стабільне електропостачання користувачів.

Велика бригада, що налічує понад 20 робітників, дозволяє працювати на різних ділянках одночасно. Одні завершують паркову ділянку, інші — продовжують копати траншею та прокладати кабелі по вул. Українській, дійшовши станом на сьогодні до перетину з вул. Пушкінська. 

41

37

36

29

38

28

27

31

32

34

24

 

2. Цього тижня на ділянці від вул. Університетської, 3/1 до ЖК City Park, що пролягає через ліс, закопали прокладені в траншеї кабелі. Відтак роботи тут завершені.

40

2

3

4


3. На території ЖК City Park підрядники продовжують прокладати кабелі — наразі прямо до кожного будинку першої черги комплексу. Вже проклали до будинків 1-3, завершують прокладати до 4-го будинку.

39

43

44

45

Роботи по всіх напрямках виконуються згідно графіку та будуть завершені до кінця листопада. Про динаміку по кожному з них розповімо вже за тиждень.

Нагадаємо, для стабільної та якісної подачі електроенергії для мешканців наших ЖК City Park та Green Side ми згідно Договору із Київобленерго забезпечуємо будівництво нової потужної електроінфраструктури в житлових районах міста Ірпінь. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок