#Новини

Розповідаємо про продуктовий портфель в ЖК бізнес-класу Синергія Сіті

 

Місто в місті Синергія Сіті складається із 72 будинків: з них 10 вже заселені, у 2-х будинках власники оформлюють право власності. Розповідаємо на якій стадії будівництва знаходяться 9 будинків та в яких наразі відкриті продажі.

 

Щойно здані в експлуатацію 24 та 25 будинки

В цих будинках всі квартири вже мають документи, та інвестори розпочали оформлювати права власності. При цьому асортимент квартир тут широкий, і це можливість придбати квартиру в ЖК бізнес-класу Синергія Сіті надійно. 

На квартири в цих готових будинках розповсюджується державна програма єОселя під 3% або 7%. Також придбати квартиру можна за сертифікатом єВідновлення.

Наступна черга до здачі в експлуатацію

Вже цього кварталу відбудеться введення в експлуатацію наступної черги будинків – 12, 13 та 14-й. Там розпочали облаштовувати благоустрій прибудинкової території.

Будівництво будинків у розпалі

Інші черги будинків невпинно будуються, одночасно тривають до 10 видів робіт. Наприклад, прямо зараз на дахах 15, 17 та 18 будинків працюють покрівельники. У 18 та 26 будинках тривають фасадні роботи з утеплення й тинькування, одночасно у квітні тут встановили віконні конструкції. У 16 будинку розпочали тинькування спільних коридорів.

Тривають монолітні роботи: у 27 будинку вже готово 4 поверхи. Саме цей будинок є найвигіднішим для інвестицій на ранньому етапі будівництва, адже ціна стартує від 32 000 грн/кв. м. Зверніть увагу, що вартість зростає з кожною типовою проданою квартирою.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок