#Новини

Синергія як надійний забудовник ввела в експлуатацію 25 будинок ЖК Синергія Сіті на 3 місяці раніше: вітаємо інвесторів!

 

Сьогодні радіємо за інвесторів 25 будинку Синергія Сіті — услід за 24-м, будинок отримав сертифікат готовності. ДІАМ підтвердив ним відповідність будинку проєктній документації та готовність його до експлуатації. Відповідне рішення ви можете переглянути в розділі Документи.

 

Синергія як надійний забудовник здав будинок в експлуатацію достроково — на 3 місяці раніше обіцяного терміну. Адже вбачають нагальну потребу людей в готовому житлі та участі в державних програмах єОселя та єВідновлення.

Мешканці цього будинку отримають продумане планування, індивідуальне опалення, дизайнерське лобі, швидкісний безшумний ліфт, інфраструктурне наповнення та квітучий двір-парк під вікнами, а власники машин — містку парковку. 

Адже це незмінні стандарти Синергії, завдяки їм ви кожен день будете відчувати гордість за свій будинок. І з перших днів відчуєте себе в новій квартирі так, ніби жили в ній завжди.

Які ж наступні кроки: після присвоєння поштової адреси будинку, наш відділ сервісу розпочне процедуру оформлення права власності на квартири. І невдовзі власники отримають омріяні ключі від власної домівки в курортному містечку. 

Майбутні новосілля українців стали можливі завдяки роботі усієї нашої команди, що і взимку, і в спеку, і в блекаути працювали, щоб якісно завершити будівництво будинку за найвищим класом наслідків СС3, під’єднали до всіх інженерних мереж та втілили оновлені вимоги щодо інклюзивності, енергоефективності, благоустрою. 

Та завдяки реформаторському підходу фахівців ДІАМ на чолі з Олександром Новицьким, які дають зелене світло відповідальним забудовникам та оперативно радять, консультують, завжди на зв'язку й на ділі вболівають за розвиток будівельної галузі. І, безумовно, завдяки тим, хто боронить нашу країну і завдяки кому ми будуємо майбутнє — нашим захисникам.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок