Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Скоро фініш! У 8-й секції ЖК Синергія Сіті завершуємо фінальне оздоблення фасадів

 

Наші будівельники завзято працюють над тим, щоб будинки ЖК Синергія Сіті все більше нагадували свої рендери. Так, в 8-й секції житлового комплексу завершуємо фінальне оздоблення фасадів.

 

Фасад будинку повинен бути не тільки надійним і довговічним, але, крім того, виглядати стильно і привабливо. Для цього ми в Будівельній групі Синергія ретельно добираємо якісні матеріали та підходи до їх облаштування. У 8-й секції комплексу триває фінальне оздоблення фасадів комбінованим методом. Це означає, що в оформленні ми використовуємо кілька видів різних матеріалів.

Комбіновані фасади надають будинку виразний зовнішній вигляд, розділяючи його візуально на функціональні зони. Для оздоблення фасадів ЖК Синергія Сіті ми використовуємо поєднання традиційної штукатурки і штукатурки під цеглу.

На відміну від цегли або плитки, штукатурка не обтяжує фасад будівлі, що дуже важливо для багатоповерхових будинків. Це екологічно безпечний і дуже стійкий матеріал, з розмаїттям кольорів і фактур. Що дозволяє втілювати сміливі архітектурні задуми.

Кольорове рішення відіграє велику роль в забезпеченні комфортного візуального середовища. В оздобленні сучасної новобудови Синергія Сіті ми обрали контрастні відтінки, які гармонійно поєднуються між собою та надають будинку шарму скандинавської архітектури. Та застосовуємо прийом комбінування матеріалів по поверхах, що допомагає досягти ефекту стильних фасадів вашого майбутнього будинку.

Будівельна група Синергія створює всі умови для вашого комфортного проживання в сучасному містечку, назва якого Синергія Сіті

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок