#Новини

Власна трансформаторна підстанція в ЖК Синергія 3+ запущена!

Фахівці Будівельної групи Синергія забезпечили запуск трансформаторної підстанції на території ЖК Синергія 3+. А мешканці комплексу почали оформлення Договорів на постачання електроенергії із ДТЕК Київські Регіональні Електромережі. Розповідаємо деталі.

 

Чудова новина для мешканців ЖК Синергія 3+! Сьогодні ми успішно пройшли завершальний етап, необхідний для запуску трансформаторної підстанції на території комплексу — її перевірку, опломбування та отримання дозволу на експлуатацію. 

Основна задача трансформаторної підстанції — понижувати та підвищувати напругу в електромережі, а також розподіляти електроенергію. Це убезпечить мешканців комплексу від перепадів напруги, відключення світла та інших незручностей. Проєкт підстанції розроблено відповідно до ДБН та затверджено в “Київобленерго”. Її потужностей цілком вистачить для забезпечення стабільної напруги в електромережах усього ЖК. 

Мешканці усіх дев’яти будинків ЖК Синергія 3+ можуть звертатися до офісу Обслуговуючої компанії із пакетом документів для заключення Договору на постачання електроенергії із ПРаТ “ДТЕК Київські Регіональні Електромережі”.

Для вашої зручності публікуємо перелік необхідних документів:

1. Заява-приєднання до договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг.

2. Заява-приєднання до договору споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії.

3. Дві копії паспорта.

4. В тому випадку, якщо у мешканця паспорт в вигляді ID-картки, то до паспорта додатково дві копії витяга про реєстрацію (довідка про прописку).

5. Дві копії ідентифікаційного коду.

6. Дві копії Витяга з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (право власності).

Нагадуємо, офіс Обслуговуючої компанії знаходиться в ЖК Синергія 3 за адресою: вул. Григорія Сковороди, 11/8. Деталі підкажуть за телефоном (063) 525-03-80.



Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок