#Новини

Старт фасадних робіт! Утеплюємо 2 будинок ЖК Синергія Київ мінватою найвищої якості

 

Особливу роль в підвищенні енергоефективності будинку відіграє зовнішнє утеплення за допомогою мінеральної вати. Ми впевнені — у вашій квартирі буде тепло та комфортно.

 

Наша будівельна команда завзято працює, щоб забезпечити майбутнім мешканцям найкраще середовище для життя. Тому для утеплення фасадів обрала мінеральну вату найвищої якості. Завдяки цьому ваша квартира буде теплою, тихою та енергоощадною.

Які переваги мінеральної вати? 

  • Висока теплоізоляційна здатність. Мінеральна вата має високу щільність і малу теплопровідність, що дозволяє їй ефективно утримувати тепло в будинку та знижувати витрати на опалення.
  • Вогнестійкість. Мінеральна вата не горить і не підтримує горіння, що робить її безпечним матеріалом для використання у будинках.
  • Звукоізоляція. Мінеральна вата має гарні звукоізоляційні властивості, що дозволяє знизити рівень шуму у вашій квартирі.

Тепло та енергоефективність будинку досягатиметься не лише якісним утепленням, але й сучасними віконними конструкціями Rehau: їх продовжуємо монтувати на 24 поверсі. А також для забезпечення тепла в комплексі розпочали будівництво приміщення газової котельні на даху. 

При зведенні будинків наші фахівці продумують кожну деталь, адже для бездоганного результату дрібниць не існує. Ваше житло від Будівельної групи Синергія завжди буде комфортним і затишним, а мікроклімат — корисним для здоров'я.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок