#Новини

Старт фасадних робіт! Утеплюємо 4-й будинок ЖК City Park II черга мінватою найвищої якості

 

В оздобленні житлових комплексів класу комфорт+ мають використовуватися матеріали найвищої якості. Саме тому ми обрали для утеплення будинків ЖК City Park II черга мінеральну вату. Сьогодні приступили до фасадних робіт в 4-му будинку комплексу.

 

Мінеральна вата є одним з найкращих варіантів для утеплення будинку. Основною її перевагою є дуже низька теплопровідність – будинки, утеплені мінеральною ватою, мають мінімальні тепловтрати. Це забезпечує комфорт мешканців незалежно від пори року і температури на дворі та значно знижує витрати на опалення. 

Для виробництва мінвати застосовують гірські породи габро-базальтового типу, які успішно пройшли радіологічний контроль. Саме тому, вона вогнетривка та витримує температуру до +600-700 °C.

Завдяки волокнистій структурі мінеральна вата є хорошим шумоізолятором. Тож, фасади з мінеральної вати вирішують 2 питання одночасно — в будинку буде і тепло, і тихо. 

Мешканці будинків, утеплених мінватою, можуть не перейматися, що з часом теплоізоляція їхнього будинку погіршиться. Мінеральна вата не злежується, не втрачає об’єм та зберігає свої експлуатаційні характеристики протягом 70-100 років.

Перевагам мінеральної вати присвячена ціла серія нашого влогу “Стандарти Синергії” — запрошуємо переглянути.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок