#Новини

Старт продажів в 9-му будинку житлового комплексу Синергія 3+

 

Ми відкриваємо продажі в останньому 9-му будинку житлового комплексу з найкращим архітектурним рішенням* — Синергія 3+

 

Це монолітний окремий будинок 9-ти поверхів з яскравими концептуальними фасадами та великими вікнами. Кольорові фасади та ламані лінії відсилають до сучасної архітектури. А завдяки великим вікнам в квартирах завжди буде багато природного денного світла. 

Будинок розташований в новому розвиненому районі міста Ірпінь, в 20-ти хвилинах їзди від метро Академмістечко по Новій Ірпінській трасі. А також 15 хвилинах їзди до Житомирської траси. Поруч з будинком розташовані дитячі садочки, супермаркет ФОРА, бутік одягу, медичний центр, мережеві кав'ярні, аптеки, салони краси. 5 хвилин на власному або громадському транспорті до сучасного ТРЦ ЖИРАФ з кінотеатром, боулінгом, VR та іншими розвагами. У пішій доступності розташований заказник Криничка та Мужеловський парк.

Ми пропонуємо квартири з базовим та готовим оздобленням площею від 39 до 75 м2 за ціною від 13 500 грн/м2. Продумані планування квартир розраховані на ефективне використання житлової площі. А відсутність несучих стін дає більше можливостей для дизайну інтер’єру приміщень. 9 будинок комплексу буде зданий в експлуатацію в IV кварталі 2020 року. 

Квартири матимуть автономне газове опалення. А значить ви зможете самостійно регулювати мікроклімат у квартирі та впливати на власні комунальні рахунки.

Всього в проєкті сучасного житлового комплексу Синергія 3+ — дев'ять житлових будинків з паркінгом та коморами. 1-й та 2-й будинки вже здані в експлуатацію. На перших поверхах, згідно стандартів Синергії, розмістяться супермаркети, магазини, кафе, побутові сервіси, аптеки. У зелених дворах-парках ми облаштуємо місця для спорту та відпочинку. А також сучасні дитячі майданчики для розвитку та ігор дітей різного віку.

Чому варто придбати квартиру в новому 9-му будинку на старті продажів:

- повна варіативність планувань, 

- вибір бажаного поверху,

- розстрочка до 24 місяців. 

 

*Згідно рейтингу порталу 3м2

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок