Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Будівельна група Синергія долучилась до збору Ірпінської міської ради та закупила 3 позашляховики для ЗСУ

 

Сьогодні, до дня Збройних сил України, Синергія долучилась до урочистої передачі автомобілів від місцевої влади, волонтерів та бізнесів для військових: 3-ї окремої штурмової бригади, 79-ої окремої десантно-штурмової бригади, а також поліції особливого призначення. 

 

Загалом місто зібрало 4 мільйони гривень, на які закупили 15 автомобілів, 40 дронів, комплекс супутникового інтернету "Starlink" та іншу амуніцію. Синергія оплатила купівлю 3-х позашляховиків.

Співвласники Синергії Ігор Оверко, Юрій Марченко та Олександр Заболотній не вперше відгукуються на такі масштабні збори.

“Ми з гордістю долучилися до цієї важливої ініціативи та зробили свій внесок у забезпеченні бригад, в яких служать багато наших хлопців та дівчат з Ірпеня. Для нас допомога ЗСУ є життєнеобхідною, адже саме воїни сьогодні творять історію нашої країни та виборюють свободу українського народу.

Вважаємо, що така синергія зусиль відповідальних бізнесів, свідомих громадян і місцевої влади приведуть до спільної перемоги. Тож продовжуємо працювати для майбутнього України!” – прокоментував під час заходу Ігор Оверко.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок