#Новини

Будівельна Група Синергія визнана кращим забудовником 2019 року в премії Вибір року!

 

7 грудня 2019 року в м. Київ пройшла щорічна урочиста церемонія нагородження переможців Міжнародної премії “Вибір року 2019”. Будівельна група Синергія, як найбільш надійний забудовник Київської області, здобула перемогу в номінації “Девелоперська компанія року в передмісті Києва”.

 

Перемога в премії “Вибір року” — це більше, ніж просто Всеукраїнське визнання компанії чи послуги №1 на ринку. Це прояв високої довіри споживачів до бренду, які обрали його та визнали найкращим поміж інших.

Організатори використовують спеціальну розроблену компанією Fеstivals International (USA) методологію визначення продукту №1. Кращий бренд визначають на основі всеукраїнського комплексного маркетингового дослідження споживчих уподобань (40%), думки експертної ради (30%), опитування представників рекламних агенцій (15%), оцінки високого журі (10%) та опитування оргкомітету (5%). Такий підхід дозволяє зробити систему оцінювання якісною, глибинною та прозорою. У підсумку, найбільший вплив на результат мають споживачі.

Авторитетні експерти конкурсу надали перевагу БГ “Синергія” як надійному забудовнику, адже нами було продемонстровано найбільше кількісне та якісне зростання в аспекті реалізації проєктів житлової нерухомості. У поточному році, ми ввели в експлуатацію понад 65 тис. кв. метрів житла, тобто 1073 квартири в 7-ми будинках в житлових комплексах комфорт-класу — ЖК Green Side та ЖК City Park

Споживачі ринку нерухомості, які взяли участь у голосуванні премії “Вибір року”, відзначили високий рівень надійності БГ “Синергія”, а також найкраще співвідношення “ціна-якість” в Київській області. Ми обираємо тільки найкращих та надійних партнерів на ринку, таких як “Bosch”, “Rehau”, “Otis”, задля забезпечення високого рівня якості будівництва об’єктів нерухомості. Крім того, в аспекті формування цінової пропозиції, завжди намагаємося пропонувати більше, ніж ви може отримати за свої кошти. 

“Ця нагорода – це своєрідний Оскар, який ми отримали за нашу філософію, яка полягає в тому, що ми створюємо зону комфорту, яка проходить набагато далі вхідних дверей квартири. Це зелені двори-парки, продуманий благоустрій, яскрава архітектура, власна обслуговуюча компанія” – наголосив під час церемонії Ігор Оверко, генеральний директор Будівельної групи Синергія.

Дякуємо за довіру та визнання! Та продовжуємо створювати сучасні новобудови для вас!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок