#Новини

Суд зняв незаконний арешт із земельної ділянки, де будується ЖК City Park

 

Із земельної ділянки під будівництво ЖК Сіті Парк, на яку 20.11.19 наклали арешт, рішенням Київського апеляційного суду сьогодні зняли обтяження. 

2

 

Як вже повідомляли раніше, 25 листопада ми подали апеляційну скаргу на Ухвалу Ірпінського міського суду щодо судового рішення про арешт земельної ділянки з кадастровим номером 3210900000:01:177:0005, де будується ЖК City Park. 

Сьогодні, 5 грудня, відбулось судове засідання в Київському апеляційному суді, де розглядалась подана скарга. На судовому засіданні офіційні представники БГ Синергія надали докази неправомірності арешту вказаної ділянки.

Колегія суддів Київського апеляційного суду своїм рішенням визнала дане обтяження у вигляді арешту незаконним та скасувала його без права на оскарження. 

Дякуємо інвесторам, які проявили витримку та своїми згуртованими діями не заважали, а навпаки допомогли забудовнику, забезпечивши прозорість судового засідання. 

Ми продовжуємо оформлювати право власності для інвесторів зданої в експлуатацію першої черги ЖК City Park. Та розпочинаємо, як і заявляли, будівництво другої черги ЖК. 

Ухвала Київського апеляційного суду

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок