#Новини

Простір для відпочинку: розповідаємо, як ми створювали лоджії в ЖК Синергія Сіті

 

Проєктуючи ЖК Синергія Сіті, ми з цікавістю вивчали ставлення сучасних людей до балконів та лоджій. Якщо раніше їх часто використовували для господарських функцій — сушили білизну чи зберігали непотрібні речі — то зараз відбувається народження нових запитів, навіщо потрібна лоджія.

 

Сама назва слова “лоджія” має італійське походження. Слово “loggia” в перекладі означає “альтанка”. Спочатку в італійській архітектурі це була невелика красива річна прибудова на даху, призначена для відпочинку та прикрашена різними орнаментами. Згодом дана конструкція стала розташовуватися всередині будинку, не виступаючи за його периметр. Вона завжди має дах та бічні стіни. 

Зараз ми повертаємось для первісного призначення лоджії. Адже для сучасних людей, особливо молоді, лоджія — це місце відпочинку, де можна випити кави або вино з видом на світанок або захід сонця чи почитати книгу. Про це багато хто мріє, і от в ЖК Синергія Сіті це стає мастхевом в кожній квартирі.

Цікаво, що сучасні реалії теж впливають на переосмислення свого житлового простору. Цього року через карантин та пов’язану з ним потребу в розширенні індивідуального простору — люди почали перетворювати балкони та лоджії на простір за інтересами: облаштовують спортивний куточок для тренувань, майстерню для хобі або кабінет для дистанційної роботи.

До слова, у 8-й секції сучасного міста Синергія Сіті ми якраз завершили облаштування стильних поручней на лоджіях. Тож, заїхавши в свою нову квартиру, ви одразу зможете скористатися перевагами наявності цього невеликого, проте важливого атрибуту комфортного життя. Чекаємо, як тут з'явиться столик із квітами та запаляться свічки ввечері.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок