#Новини

У 26 будинку ЖК Синергія Сіті розпочали фасадні роботи та встановлення вікон

 

Прогрес робіт видно неозброєним оком – мінеральна вата вже вкрила частину будівлі, а 5 поверхів мають вікна.

 

Синергія використовує тільки найкращі матеріали для будівництва, адже розуміємо як це важливо для майбутніх мешканців квартир в нашому курортному містечку.

Вибору вікон ми приділили особливу увагу. Завдяки п’ятикамерному профілю Rehau Euro Design 70  енергоефективність вікон на найвищому рівні – взимку тепло буде зберігатись всередині приміщення. 

Подвійне енергоощадне скло має два шари металевого напилення (з зовнішньої та внутрішньої сторони вікна). Це напилення працює як дзеркало, відбиваючи інфрачервоне випромінювання. Тобто взимку тепло не буде виділятися назовні, а влітку скло захищатиме від спеки. Міжскляний простір склопакетів наповнений аргоном, що додатково покращує тепло- та шумоізоляцію.

Вікна мають сучасну фурнітуру – приховані петлі, що покращує теплоізоляцію, адже не переривається контур ущільнювача вікна. Відсутність видимих петель також створює лаконічний стиль та можливість відкривати віконну стулку на 100 градусів.

Для фасадних робіт обрали утеплювач українського виробництва. Ця мінеральна вата виготовлена з природних матеріалів, не містить шкідливих сполук та не втрачає своїх властивостей щонайменше 50 років!

Завдяки винятковій шумо- і теплоізоляції, мінвата перевершує інші види утеплювачів в кілька разів. Тож, це розумний вибір для тих, хто хоче жити в якісному помешканні й насолоджуватись комфортом довгі роки.

Для ЖК бізнес-класу Синергія Сіті обираємо тільки преміальні рішення!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок