#Новини

У жителів ЖК City Park буде власна алея з каштанів Briotii — починаємо зелене обрамлення комплексу

 

В ЖК City Park вже цієї весни будемо милуватися рожевим цвітінням видатного у всьому світі каштану Бріоті



Сакура в Токіо, жакаранда в Лісабоні, знаменита платанова алея на Єлисейських полях в Парижі, дуби як символ Британської імперії. Це сформовані часом і культурою зелені коди міст. Так само і ми в Синергії створюємо навколо кожного свого комплексу особливе ландшафтне озеленення. Так з'явилася алея платанів в ЖК Синергія 3, променад із сакурами в ЖК Синергія 2+, сквер з пурпуровою сливою Pissardii в ЖК Синергія 2, липова алея в ЖК Green Side. А відтепер — квітучі каштани в ЖК City Park.

Цього тижня команда ландшафтних дизайнерів приступила до озеленення внутрішнього двору комплексу City Park. Тут висадили цінні сорти красивоквітучих каштанів — каштани Briotii з яскраво-рожевими квітами та каштани кінські з махровим білим цвітінням. Як завжди, ми висадили вже сформовані дерева-крупноміри, висотою 5 метрів, аби ви відразу відчули комфорт зеленого подвір’я, а не чекали роками, поки вони виростуть.

Також вже стає гарною традицією в Синергії прикрашати двір комплексу ялиною. Вона, як магніт, швидко стає популярним місцем зустрічі дітей та сусідів. А з настанням різдвяних свят створює святкову атмосферу жителям та стає головним фоном сімейних селфі. В дворі ЖК City Park ця поважна блакитна красуня вже зустрічає мешканців та гостей комплексу.

Дизайнери продовжують працювати над створенням затишного двір-парку в ЖК City Park. Тут незабаром висадять кущі вічнозеленого ялівцю та встановлять системи автоматичного поливу. Ми переконані, недостатньо висадити рослини, важливо щоденно доглядати за ними. Аби ви щодня насолоджувалися оточенням і повноцінно відпочивали.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок