#Новини

Встановлюємо дизайнерські вхідні двері в 7-ій та 9-ій секціях ЖК Синергія Сіті

 

Продовжуємо монтаж квартирних дверей, розроблених українською компанією ARTIZ за нашим дизайн-проєктом.

 

Головні критерії вибору вхідних дверей для наших проєктів висока якість матеріалів та надійність виробництва. Саме тому в ЖК Синергія Сіті ми встановлюємо квартирні двері, які наш інвестор обрав би сам. 

ARTIZ — це українська фабрика, яка 7 років створює якісні вхідні двері за європейськими стандартами. Ми замовляємо двері вітчизняного виробника свідомо — в такий спосіб ми підтримуємо економіку країни. 

Металеві двері від ARTIZ мають всередині товстий шар мінеральної вати для найкращої шумо- і теплоізоляції. Їхній зовнішній вигляд розроблений нашими архітекторами відповідно до дизайну місць загального користування.

Особливу увагу ми приділили фурнітурі. В дверях від ARTIZ встановлені ручки з високоякісного алюмінієвого сплаву. Вони мають ергономічну форму та дуже приємні на дотик. Верхній шар покриття нанесений на ручку методом гальваніки; виробник гарантує, що завдяки цьому вона виглядатиме як нова не менше 3-х років.

В 7-й секції роботи з монтажу дверей вже завершені. Двері для 9-ї секції вже прибули на будівництво, і на цьому тижні ми розпочнемо їхнє встановлення.

А тим часом, у 8-й секції комплексу продовжуємо оздоблення вхідної групи, що також спроєктована за авторським проєктом наших архітекторів.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок