#Новини

В 1-му будинку ЖК Синергія Київ цими вихідними залили фундаментну плиту

 

ЖК Синергія Київ — це перший столичний проєкт Будівельної групи Синергія. Сучасний житловий комплекс розташований у Дарницькому районі Києва, за 25 хвилин ходьби від метро Позняки.

 

Старт продажу квартир в проєкті ми анонсували не на етапі котловану, як більшість забудовників. В другому будинку комплексу вже готовий моноліт 11-ти поверхів, жваво ведуться роботи зі зведення стін та скління. А в першому будинку завершили відповідальний етап будівництва — тут залили фундаменту плиту.

Фундамент — найважливіша частина будинку. Від того, як він залитий, залежить довговічність будинку і комфорт його мешканців.

Саме тому ми використовуємо тільки найкращі матеріали. Для надійної основи під будинок ми підготували 153 тонни металоконструкцій. А для залиття конструкції фундаментної плити 1-го будинку житлового комплексу Синергія Київ товщиною 100 см пішло 770 кубометрів бетону. За будівельними нормами, бетон для плити має заливатися безупинно. Тож на об’єкті працювали 73 машини, більш як 8 годин поспіль.

Щойно бетон набере проєктну міцність, будівельники розпочнуть тут монолітні роботи. Для цього вже встановили баштовий кран. А отже, зовсім скоро будинок слідом за другим почне рости вгору!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок