#Новини

В 20 та 21 будинках ЖК Синергія Сіті встановлюємо надійні вхідні двері від українського виробника

 

Ми будуємо Синергія Сіті надійним — від першої цеглини до квартирних дверей. Останні хоч і встановлюємо майже наприкінці, проте за важливістю вони посідають чи не головне місце в домі.

 

У ЖК Синергія Сіті ми встановлюємо надійні двері бренду ARTIZ. Це потужний український промисловий комплекс, оснащений новітнім обладнанням. 

Квартирні двері зроблені з металу та мають всередині товстий шар мінеральної вати — для найкращої шумо- і теплоізоляції. 

Авторський дизайн дверних фасадів розробили наші дизайнери: він відтворює геометрію ліній логотипа Будівельної групи Синергія. Та виконаний в трендовому кольорі Дуб Крафт, що ідеально пасує до інтер’єрів квартири та спільних коридорів.

Окрім самих дверей, ми ретельно підійшли до вибору дверних ручок. Вони мають преміальний дизайн та ефектно прикрасять ваше житло. Завдяки якісному механізму, такі ручки плавні під час використання та не розхитуються з плином часу. Через збільшений коефіцієнт металу, в руках не відчувається порожнеча всередині, тому виникає приємне відчуття якості. 

Наші майстри вже змонтували квартирні двері у 20 будинку та приступили — у 21-му. Одночасно в цих будинках триває оздоблення місць загального користування

Нагадуємо, що про ці та решту актуальних видів робіт ми розповідаємо в щоденних сторіс в наших соцмережах. А на сайті проєкту триває цілодобова пряма трансляція з будмайданчика. Спостерігайте за ходом будівництва вашого будинку в режимі реального часу!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок