#Новини

В 9-му будинку ЖК Синергія 3+ монтуємо німецькі газові котли BOSCH

 

Завершуємо облаштування газової мережі останнього будинку комплексу та встановлюємо в квартирах енергоефективні та економні газові котли.

 

У всіх мешканців ЖК Синергія 3+ буде автономне газове опалення. Цей тип опалення має додаткові переваги у порівнянні з централізованим. Ви можете самостійно регулювати тривалість опалювального сезону, не залежати від роботи комунальних служб і максимально ощадливо використовувати газ.  

Наразі, газова мережа 9-го будинку майже завершена. Останній етап у її влаштуванні — це поквартирний монтаж настінних газових котлів.

Для встановлення ми обрали конвекційний двоконтурний котел Bosch Gaz 6000 WBN 6000-18C RN. 

Завдяки мідному теплообміннику власної розробки, котел від Bosch нагріває воду за лічені секунди, забезпечує високий комфорт під час купання та оптимальну температуру в квартирі. Котел спроєктований з урахуванням умов експлуатації в Україні — він стабільно працює при коливаннях напруги в електромережі та автоматично перезапускається, якщо напруга зникне. Всі комплектуючі до котла додатково сертифіковані та повірені, а монтаж входить у вартість.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок