Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

В Ірпені заклали фундамент нової школи, яку зводить Будівельна група Синергія

 

Будівельна група Синергія зводить нову школу площею 10 тисяч квадратних метрів в Ірпені. В ній навчатимуть 1300 юних ірпенчан. 

 

Будівельний майданчик нової школи розташований по вулиці Достоєвського та пров. Озерний в Ірпені. Сьогодні, 5 червня, тут завершили останній важливий етап фундаментних робіт — влаштували фундаментну плиту. На конструкцію товщиною 500 мм пішло 496 кубометрів бетону. Відтак надійна основа школи готова.

Зведення нової школи в Ірпені на 10 тисяч квадратних метрів — це історичне питання для міста та для нас, як будівельної компанії. В проєкті ми врахували успішний світовий досвід та сучасні вимоги до навчання. Класи будуть оснащені необхідними меблями для занять та комп'ютерною технікою. З комфортом по школі зможуть переміщатися маломобільні діти. Також ми створимо умови для занять спортом та творчістю” — зазначив директор БГ Синергія Ігор Оверко.

Нагадаємо, у вересні 2019 року ми розпочали будівництво загальноосвітньої школи I-III ступенів “Синергія" в Ірпені. Ми включили цей важливий освітній заклад в програму розвитку інфраструктури міста та житлового комплексу «Синергія Сіті». Школа розрахована на 1300 місць.

У триповерховій будівлі будуть розташовані навчальні класи, зони відпочинку, велика і світла їдальня, спортивні зали і зали для проведення заходів з хорошою акустикою. Особливістю школи стане власний басейн, спеціалізовані класи з обладнанням для експериментів та майстерні. Зелена територія навколо школи буде облаштована футбольним полем, майданчиком для волейболу та ігровими зонами.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок