#Новини

В ЖК City Park II черга триває блогоустрій території: тут облаштовуємо під’їзну дорогу та парковку

 

Для комфорту мешканців та гостей на території житлового комплексу City Park II черга ми плануємо організувати декілька містких паркувальних зон.

1. для мешканців, гостей та відвідувачів закладів, розташованих на території житлового комплексу;

2. для вільного та цілодобового доступу для автотранспорту спеціальних, екстрених та медичних служб.

Наразі ми завершили роботи з укладання плиткою найбільшої частини під'їзної дороги та парковки — зі сторони вул. Університетської. В якості матеріалу тут незмінно обрали посилену тротуарну плитку. Вона стійка до перепадів температур та фізичних навантажень, тож слугуватиме довго та безпечно. 

В цій частині вже нанесли дорожню розмітку для паркувальних місць та розділу смуг руху. Тому дістатися власної квартири відтепер швидко, зручно та безпечно. Що особливо актуально для всіх, хто приступає до ремонту: вивантажити будівельні суміші, ванну та кухонний гарнітур можна прямо під вхідною групою. 

Паралельно на території комплексу тривають роботи з укладання плиткою ділянок повз 1 та 4 будинки для кругового руху, а також зі сторони першої черги проєкту.

Якщо ви обираєте квартиру в новобудові біля Києва, радимо вам звернути увагу на житловий комплекс City Park. Три будинки цього ЖК вже введені в експлуатацію, триває оформлення права власності та отримання ключів від квартир. Тому це варіант безпечного придбання готового житла з можливістю переїзду хоч цього року. Комплекс розташований в престижному районі міста в оточенні доглянутого парку, ресторанів, спортивних клубів та всього необхідного для життя. А дістатися столиці можна за 15 хвилин їзди на власному авто. Спитати про наявні планування можна в чаті не виходячи із сайту. 

Також, ви можете обрати квартиру в цій новобудові Ірпеня для участі в програмі доступного іпотечного кредитування під 3% — єОселя

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок