#Новини

У ЖК Синергія Сіті будинки 13 та 14 готові на 98%: тут облаштовуємо вхідні групи

 

У будинках 13 та 14 тривають завершальні роботи з внутрішнього оздоблення вхідної групи: встановлюють поштові ящики, монтують гіпсокартон та стелю, укладають плитку на стіни та підлогу.

 

Останній етап будівництва наших будинків – облаштування вхідної групи, або лобі. Далі — засвідчення готовності будинків ДІАМ, підключення у будинки газу і, після цього, нарешті вручення ключів інвесторам.

Вхідна група – це саме те, що ви та ваші гості будете бачити, як тільки увійдете до будинку. Саме тому так важливо продумати кожну дрібницю і використовувати єдиний дизайн-код для всіх лобі.

Кожна вхідна група – безпечний та світлий простір, що має виходи як на внутрішній двір-сад, так і на парковку. Це забезпечує комфорт та швидкість під час пересування нашим курортним містечком. До того ж всі входи сплановані на рівні землі, тому доступні для дитячих колясок та колісних крісел.

Конфіденційність вашої пошти збережуть надійні поштові ящики, вироблені з нержавіючої сталі та укомплектовані надійними вбудованими замками.

Не менш важливі й матеріали, які використовуються при оздобленні, адже від цього залежить їх довговічність і практичність. У вхідній групі використовують вологостійкий гіпсокартон. Він виготовляється з додаванням протигрибкових і гідрофобних елементів в гіпсову суміш, тож на десятки років захищений від псування.

Наступним кроком є укладання плитки на стіни та підлогу. Будівельна група Синергія використовує плитку з керамограніту українського бренду Golden Tile. Цей виробник виготовляє плитку з 2005 року, тому міцність їх продукції перевірена часом. А сучасний мінімалістичний дизайн плитки, що використовується у вхідних групах, ще довго буде радувати око мешканців ЖК.

Стеля також проєктується згідно із сучасними тенденціями дизайну, тож незабаром у будинках 13 та 14 розпочнеться монтаж підвісної стелі грильято у поєднанні зі світлою стелею.

До речі, роботи щодо підключення газу в будинки також розпочалися – монтується зовнішня газова обв’язка.

Коли оздоблювані роботи у вхідній групі завершаться, почнуть монтувати IP домофонію. Це дозволить мешканцям заходити до будинку за допомогою Face ID або ID карти, а також керувати доступом до будинку зі смартфона. Детальніше про це можна прочитати у Інструкція з користування IP домофонією.

Будинки ЖК Синергія Сіті ось-ось будуть готові приймати своїх мешканців!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок