#Новини

В ЖК Синергія Сіті продовжуємо облаштування паркувального майданчика

 

Біля 10-го та 11-го будинків в житловому комплексі Синергія Сіті триває благоустрій паркувального майданчика.

 

Комфорт — природне бажання людини. Складається він з мільйонів різних аспектів, серед яких є і особисті параметри, і громадські, комунікативні. Автомобіль вже давно є життєвою необхідністю, але крім часу його експлуатації, чималий період необхідно для стоянки.

Саме тому ми в Будівельній групі Синергія приділяємо особливу увагу облаштуванню під’їздної дороги до житлового комплексу та паркувального майданчика. Для оздоблення дороги, яка веде до перших будинків комплексу, та для паркувального майданчика ми використаємо додатково зміцнену бетонну бруківку (ФЕМ-покриття). 

При дотриманні технології укладання і експлуатації плитка зберігає свої властивості від 15 до 30 років, в місцях з’єднання вона пропускатиме воду, а дорога залишатиметься сухою. Бруківка чудово “уживається” з зеленими насадженнями. З неї можна створювати орнаменти та візерунки, які виглядають дуже ефектно та оригінально, підкреслюючи дизайн-концепцію житлового комплексу. Це вкрай важливо для архітекторів Синергія Сіті, адже кожен елемент дизайну у нашому флагманському проєкті ретельно продумується цілою командою експертів. У спекотну літню пору ФЕМ-покриття не стає м'яким, на відміну від асфальтного. Воно не випаровує шкідливі речовини, та залишається безпечним для вас і ваших близьких.

Також на території житлового комплексу Синергія Сіті продовжується облаштування скверу та внутрішнього двір-саду.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок