#Новини

Операція "Вентиляція". Встановлюємо вентиляційні блоки в 9-му будинку ЖК Синергія 3+

 

Жителям ЖК Синергія 3+ не загрожують надмірна вологість і неприємні запахи з чужих квартир. У санвузлах та ванних кімнатах 9-го будинку почали установку вентиляційних блоків.



Система вентиляції багатоквартирного будинку — це одна з найважливіших інженерних систем, яка здійснює повітрообмін в будинку. Її існування не помічають, поки вона працює. Саме завдяки вентблоку вуглекислий газ та неприємні запахи видаляються з кухні, туалету, ванної кімнати, коридору. Тому ми ставимо підвищені вимоги до влаштування природної вентиляції та матеріалів, що використовуються.

Проєкти вентиляційних шахт для ЖК Синергія 3+ розроблені професійними архітекторами, з урахуванням найдрібніших нюансів. А самі вентблоки виконані з якісних матеріалів, відповідають будівельним нормам та міжнародним вимогам якості.

Після грамотної установки блоків нашими фахівцями, в будівлі не потрібно контролювати роботу вентиляції — циркуляція повітря і повітрообмін відбувається в автоматичному режимі, завдяки природному руху потоків повітря.

Правильно облаштована вентиляція — запорука комфортного життя. БГ Синергія відповідально підходить до проєктування та встановлення вентиляційних блоків в кожному будинку, тому жителі ЖК Синергія 3+ будуть жити в своїх нових квартирах з максимальним комфортом та свіжим повітрям.

Паралельно в 9-му будинку комплексу тривають кладкові роботи зовнішніх та внутрішніх стін. Стадія готовності будинку зростає день у день.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок