#Новини

Відбулась перша угода в Синергії за сертифікатом єВідновлення: вітаємо нових власників квартири у ЖК Синергія Сіті

 

Завдяки державній програмі єВідновлення родина з Ірпеня отримала нове житло.

 

Сім’я скористалась сертифікатом єВідновлення для придбання однокімнатної квартири в ЖК Синергія Сіті. Процедура від звернення до укладання угоди зайняла 2 тижні.

Родина й раніше жила в Ірпені у власному будинку. Однак під час окупації їх домівка була зруйнована без можливості відбудови.

Вибір Синергія Сіті був невипадковий, сім’я раніше жила в тому ж районі та спостерігала за тим, як зростає комплекс з початку будівництва. Однак вирішальною перевагою для них стало розмаїття варіантів для дозвілля та відпочинку, прогулянкові променади та внутрішня інфраструктура комплексу.

Нагадаємо, що скористатися сертифікатом єВідновлення можна, якщо житло зруйноване через бойові дії та не підлягає ремонту, розташоване на неокупованій території та має одного власника. Громадяни зможуть придбати квартиру в будь-якому регіоні, об’єднати кілька сертифікатів або доплатити з власних коштів.

Щоб отримати квартиру за сертифікатом єВідновлення, потрібно подати в Дію повідомлення про зруйноване житло та заявку на отримання житлового сертифіката, а потім дочекатися підтвердження із зазначенням доступної суми компенсації. Після цього вже можна обрати нову квартиру, забронювати кошти та впродовж 30 днів укласти угоду з продавцем. Важливо також вчасно припинити право власності на знищене житло.

Щоб скористатися сертифікатом на квартиру від надійного девелопера — звертайтесь за телефоном +380 097 222 77 79.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок