#Новини

Вручення ключів власникам квартир в 1 будинку ЖК City Park II черга

 

Запрошуємо власників отримати ключі від квартири в 1 будинку ЖК City Park II черга!

 

Сьогодні інспектор прийняв ліфти в будинку, їх успішно запустили. Тож ви можете отримати ключі від квартири та святкувати омріяне наближення переїзду. 

Починаючи з 30 січня чекаємо на вас в офісі заселення. Як завжди,  просимо записуватися на візит завчасно за номером (093) 170-23-70.

Розділяємо разом з вами радість від цієї важливої події. От-от весь комплекс розпочне наповнюватися затишком та новими історіями переїзду.

Якщо ви шукаєте квартиру в новобудові поблизу Києва, радимо вам придивитися до останніх доступних планувань в парковому ЖК City Park. Три з чотирьох будинків комплексу введені в експлуатацію, весною можна виконати ремонт та планувати переїзд до престижного та розвиненого району Ірпеня. Окрім ошатного Центрального парку поруч, тут є вся необхідна інфраструктура в кроковій доступності та чудове транспортне сполучення зі столицею. Також всі квартири цього ЖК підходять для участі в іпотечній програмі під 3% — єОселя. Перші успішні угоди за програмою були укладені саме по ЖК City Park. Всі деталі по плануваннях та іпотеці можна спитати у чаті на сайті.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок