#Новини

Як інвестувати у апартаменти Синергії, скільки це коштує та як на цьому заробити?

 

Експерт з комерційної нерухомості Синергії Іван Коваль розповідає про прибутковість інвестицій в апартаменти, швидкість окупності вкладень, нюанси вибору локації, особливості приміщень та на чому можна заощадити.

 

Апартаменти — відносно новий для України формат прибуткової нерухомості. Та він вже встиг зацікавити інвесторів. Поріг входу тут на порядок нижче, ніж при інвестиціях в іншу комерційну нерухомість.

 

Що таке апартаменти в новобудові

Юридично апартаменти належать до нежитлового фонду, але в них є умови для комфортного проживання: санвузол, кухня, вітальня, спальня. Це комерційна нерухомість, яку використовують для тимчасового житла, здачі в оренду, прийому гостей. У таких комплексах присутні додаткові сервіси – зони відпочинку, фітнес-центр, магазини, офіси.

Апартаменти у складі житлових комплексів без управління готельним оператором чи керуючою компанією, коштують на 10-15% дешевше квартир. І саме такі апартаменти ми пропонуємо у 12 будинку ЖК Синергія Сіті.

 

12 будинок знаходиться неподалік в'їзду в ЖК Синергія Сіті

 

Вкладення в апарти окупляться швидше за рахунок більш низької ціни входу і нарізки невеликими площами. Це можуть бути варіанти по 28-36 кв. м. Вартість приміщення починається від 27 тис. доларів.

 

Дохід від оренди

Власник апартаментів заробляє, здаючи їх в оренду. Наприклад, на подобовій оренді житла можна заробити від 1 500 доларів на місяць, якщо зробити якісний сучасний ремонт та забезпечити 100% заповненість. Варто врахувати сюди послуги з обслуговування, клінінг, адміністрування, пошук орендарів.
Виходить, окупність такої інвестиції складе в середньому 5 років. На противагу 10-12 рокам при довгостроковій оренді класичної квартири.

 

Фасади 12 будинку ЖК Синергія Сіті

 

Нюанси вибору локації

Найбільш ходовий варіант для орендарів — це апартаменти в складі ЖК з багатою інфраструктурою, коли на території комплексу розташовані різноманітні заклади та сервіси. Важливо врахувати доступність транспортної розв'язки, близькість залізничного чи автовокзалу та центру міста. Всі ці параметри суттєво вплинуть на попит орендарів на апартаменти.

І ми їх врахували, створюючи такий продукт як апартаменти в ЖК Синергія Сіті. Комплекс має концепт “місто в місті”. Для потенційних орендарів тут вже є продуктові крамниці, кав’ярні, заклади харчування, готуються до відкриття фітнес-клуб, відділення банку, Нової пошти та дитячий центр дозвілля. До кінця року працюватиме торговий центр з медіафасадом, що додатково збільшить впізнаваність комплексу та попит на нього, що відобразиться на вартості оренди.

 

Інфраструктура та благоутрій ЖК Синергія Сіті

 

Крім цього, ЖК Синергія Сіті знаходиться в 2 хвилинах до центру міста, залізничного та автовокзалу, а до Центрального вокзалу в Києві – 20 км.

У пішій доступності від комплексу розташований туристичний магніт в Ірпені – міська набережна. Це 5 км вздовж річки з облаштованими місцями для відпочинку, занять спортом, байдарок, ігор на свіжому повітрі, дитячих зон та зон барбекю.

 

Особливості приміщень

Будуючи цілий будинок з апартаментами, ми врахували і наш досвід, і тренди на ринку, щоб запропонувати дійсно затребуваний продукт для інвестиції. 

- Тому кожне планування має правильну форму, що дозволить реалізувати будь-яке дизайнерське рішення. А високі триметрові стелі позитивно вплинуть на інсоляцію приміщення.

- Апартаменти вже мають стяжку підлоги, дизайнерські двері, енергоефективні вікна Rehau. До слова, вікна в кожних апартах панорамні — а це, крім світла, додає більш ефектний вигляд приміщенню. І це те, що шукають орендарі.

- Апартаменти на 7 поверсі мають балкон і користуються найбільшим попитом, а отже і в оренду коштуватимуть дорожче.

- В будинку вже обладнана дахова газова котельня, що дозволить заощаджувати на комунальних платежах.

- На відміну від решти будинків, саме будинок з апартаментами має 2 ліфти для зручності та мобільності резидентів. 

- Будинок готовий, і вже навесні можна буде розпочинати ремонт. 

 

Базове наповнення апартаментів у ЖК Синергія Сіті

 

За запитом забудовник може виконати ремонт під ключ – з оздобленням, текстилем, необхідною технікою і меблями. І це з гарантією від забудовника. Це дозволяє заощадити від 6 місяців на оздобленні та до 40% на вартості ремонту своїми силами.

 

Замість висновків

1. Обираючи апартаменти в якості інвестиції в комерційну нерухомість, важливо оцінити тип оренди та локацію: це вплине на кількість охочих орендувати об'єкт та допоможе залучити ширшу аудиторію.

2. Підвищеним попитом орендарів сьогодні користуються новобудови із закритою екосистемою та розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Тому наявність різнобічної інфраструктури в ЖК як от багатофункціонального лобі, ресторану, закритого зеленого подвір’я тощо стане вагомою перевагою.

3. Не варто скидати з рахунків стратегію перепродажу ліквідних апартаментів, щоб заробити на різниці в ціні.

 

Щоб придбати апартаменти й отримувати регулярний дохід, звертайтеся до менеджерів по роботі з комерційною нерухомістю Будівельної групи Синергія за номером телефону 093 170 44 85.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок