#Новини

Як купити квартиру в Синергії за сертифікатом єВідновлення?

 

Детальна інформація про те, як отримати сертифікат та скористатися ним для купівлі квартири у ЖК Сіті Парк або ЖК Синергія Сіті

 

Ми в Синергії підтримуємо державну ініціативу, що дозволяє безкоштовно отримати нову квартиру для тих, хто втратив домівку через війну. Наразі за сертифікат можна придбати готове житло в ЖК Синергія Сіті та ЖК Сіті Парк. 

Сертифікат на купівлю квартири надається, якщо житло:

  • зруйновано через бойові дії після 24 лютого 2022;
  • розташоване на неокупованій території, де не ведуться активні бойові дії;
  • визнане непридатним для життя після оцінки комісії, тобто повністю знищене, без можливості ремонту;
  • має одного власника, який може подати заявку.

Громадяни зможуть придбати будь-яку квартиру в будь-якому регіоні країни, незалежно від того, де розташована зруйнована нерухомість.

Можна об’єднати кілька сертифікатів або доплатити з власних коштів.

Суму сертифіката розраховує комісія. На розмір компенсації для зруйнованих квартир впливає: кількість кв. м жилої площі, ціна за 1 кв. м залежно від розташування квартири, кількість кімнат; рік побудови житла. На розмір компенсації для зруйнованого будинку впливає: кількість кв. м жилої площі та площі території, ціна за 1 кв. м залежно від розташування будинку, кількість поверхів та кімнат. Розмір компенсації в обох випадках встановлюється не меншим, ніж вартість побудови такого ж житла в тому ж регіоні, де жив власник.

 

Щоб обміняти сертифікат на квартиру, потрібно:

1. Подати повідомлення про зруйноване майно в Дії, якщо не подавали раніше.

2. Подати заяву на отримання житлового сертифіката через застосунок Дія в розділі єВідновлення.

3. Дочекатися отримання сертифіката, там буде вказана точна сума компенсації.

4. Обрати житло та подати заявку для бронювання коштів за сертифікатом. Підтвердження бронювання прийде протягом 5 днів, після чого буде 30 днів, щоб укласти угоду з продавцем.

5. Звернутися до нотаріуса чи державного реєстратора і припинити право власності на знищене житло.

6. Укласти угоду купівлі-продажу в нотаріуса. Заброньовані кошти надійдуть на рахунок продавця майна.

 

Сім'я із Ірпеня уклала першу угода в Синергії за сертифікатом єВідновлення

Сім’я скористалась сертифікатом єВідновлення для придбання однокімнатної квартири в ЖК Синергія Сіті. Процедура від звернення до укладання угоди зайняла 2 тижні.

Родина й раніше жила в Ірпені у власному будинку. Однак під час окупації їх домівка була зруйнована без можливості відбудови.

Вибір Синергія Сіті був невипадковий, сім’я раніше жила в тому ж районі та спостерігала за тим, як зростає комплекс з початку будівництва. Однак вирішальною перевагою для них стало розмаїття варіантів для дозвілля та відпочинку, прогулянкові променади та внутрішня інфраструктура комплексу.

 

 

Як обміняти сертифікат на квартиру бізнес- або комфорт-класу від девелопера №1 в передмісті Києва? Для цього дзвоніть за телефоном +38 097 222 77 79.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок