#Новини

Запрошуємо на вручення ключів власників квартир в 3 будинку ЖК City Park

 

Починаючи із завтрашнього дня, 17 квітня, запрошуємо власників квартир в 3 будинку ЖК City Park до відділу сервісу отримати ключі від омріяної оселі.

 

Офіс відділу сервісу знаходиться за адресою: вул. Достоєвського, 1-в/8. Просимо вас завчасно записуватися за номером +38 (093) 170-23-70.

Радимо звернути увагу, що там же, у відділі сервісу, ви можете замовити послугу дизайн-проєкту та ремонту для вашої новенької квартири. Аби вам лишились винятково приємні клопоти підбору кольору дивану та рослин у власну оселю.

Вітаємо майбутніх новоселів! Розділяємо разом з вами радість від цієї важливої події. От-от весь комплекс розпочне наповнюватися затишком та новими історіями переїзду.

Якщо ви шукаєте квартиру в новобудові поблизу Києва, зверніть увагу на житловий комплекс City Park від надійного забудовника — Будівельної групи Синергія. Обидві черги комплексу, а це 8 будинків, вже здані в експлуатацію. Це означає для вас надійну інвестицію та можливість одразу розпочати ремонт, а отже швидке заселення. Комплекс розташований в престижному районі міста Ірпеня, поруч із найпопулярнішими у місті ресторанами, всією інфраструктурою та величним сосновим Центральним парком. 

City Park поєднує в собі три характеристики: близькість до Києва, розвинену інфраструктуру поряд та атмосферу сучасного району. Таке поєднання зустрічається не часто, тому радимо на нього звернути увагу. 

Квартири цього ЖК підходять для участі в іпотечній програмі під 3% — єОселя. Перші успішні угоди за програмою були укладені саме в ЖК City Park. Всі деталі по плануваннях та іпотеці можна спитати у чаті на сайті.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок