#Новини

Завершуємо влаштування пальового поля під 20-ту секцію ЖК Синергія Сіті

 

Наразі ми закладаємо основу 20-ї секції ЖК Синергія Сіті. Розповідаємо, як нам вдалося зробити її максимально міцною та довговічною.

 

Якість та надійність будівництва наш пріоритет. Саме тому, ми провели дослідження ґрунтів на ділянці під новою секцією ЖК Синергія Сіті, а тепер влаштовуємо пальове поле під основу будинку. 

Пальове поле — це спеціальна конструкція, яка робить бетонний фундамент будівлі максимально стійким. Вона складається з великої кількості паль (бетонних стрижнів), які вдавлюються в ґрунт на глибину декількох метрів і рівномірно розподіляють вагу будинку.

Перед тим, як влаштовувати поле, потрібно ретельно дослідити характеристики ґрунту на ділянці під майбутнім будинком. А також провести розрахунки щодо кількості та конструкції паль, які мають бути використані на будівництві.  

Під фундаментом 20-ї секції ми влаштовуємо поле з 275 залізобетонних паль, які вдавлюються на глибину 6 метрів! Це забезпечить міцне зчіплення будинку з землею, тож майбутні мешканці можуть бути впевнені в його надійності та довговічності.

Незабаром чекайте на цікаве відео з будмайданчику, в якому ми розкриємо секрети влаштування пальових фундаментів та покажемо, як робили це в 20-й секції Синергія Сіті.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок