#Новини

Готовність моноліту до 50%: 20-23 будинки ЖК Синергія Сіті невпинно зростають

 

Цього місяця ми добре попрацювали, аби ваша мрія про життя на курорті якнайшвидше перетворилася на реальність. Публікуємо проміжні підсумки з будмайданчику.

 

Всього за 3 тижні 20-й будинок “виріс” на півтора поверхи. Тут залили перекриття 5 поверху, і наразі воно набирає проєктну міцність. Крім цього, на 2 поверсі ми розпочали стінову кладку та встановлення вентиляційних блоків.

В 21-му будинку укладаємо опалубку та готуємось до залиття перекриття 5 поверху. І також розпочали зведення стін та монтаж вентблоків на 2 поверсі.

В 22-му будинку повністю готові 4 поверхи. Монолітники вже залили колони 5 поверху, а на наступному тижні заливатимуть його перекриття.

23-й будинок теж має 4 повністю готові поверхи. Будівельники в’яжуть з арматури  вертикальні конструкції 5-го поверху, а наступному тижні запланована їхня заливка. 

Якщо ви розглядаєте купівлю квартир в новій хвилі Синергія Сіті, радимо поквапитися, адже тут зростають не тільки поверхи, але й ціна квадратного метра. Кожна продана квартира автоматично здорожчує інші аналогічні планування, тож не зволікайте і бронюйте свою квартиру за поточною ціною.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок