#Новини

До ЖК Синергія Сіті вестиме надійна дорога з бетонної бруківки

 

Створюємо під’їздну дорогу з ФЕМ-покриття від провідного українського виробника “Золотий мандарин”.



Бетонна бруківка це надійний та довговічний матеріал, який чудово підходить для мощення доріжок, тротуарів та під’їзних шляхів з високими рівнями навантажень.

Так, для оздоблення дороги, яка веде до перших будинків комплексу, ми використаємо додатково зміцнену бетонну бруківку (ФЕМ-покриття).

Переваги бетонної бруківки:

1. Термін експлуатації від 15 до 30 років.

При дотриманні технології укладання і експлуатації плитка зберігає свої властивості десятки років.

2. Дороги без калюж

Якщо дотримуватися технології укладання плитки на дренажну основу (пісок, щебінь тощо), в місцях з’єднання вона пропускатиме воду, а дорога залишатиметься сухою.

3. Стильний дизайн

Бруківка чудово “уживається” з зеленими насадженнями. З неї можна створювати орнаменти та візерунки, які виглядають дуже ефектно та оригінально, підкреслюючи дизайн-концепцію житлового комплексу. Це вкрай важливо для архітекторів Синергія Сіті, адже кожен елемент дизайну у нашому флагманському проєкті ретельно обдумується цілою командою експертів. 

4. Екологічність

У спекотну літню пору ФЕМ-покриття не стає м'яким, на відміну від асфальтного. Воно не випаровує шкідливі речовини, та залишається безпечним для вас і ваших близьких.

Бетонну бруківку ми вже багато років замовляємо у провідного українського виробника — компанії “Золотий мандарин”. Вони постачали тротуарну плитку для багатьох житлових комплексів Синергії та садочка “Колібрі”. І тепер, на замовлення створюють партію бруківки для оздоблення суспільного скверу та дороги до Синергія Сіті.

Паралельно з облаштуванням дороги тривають роботи зі створення ландшафтного парку перед першою чергою комплексу.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок