#Новини

Детальний гайд із заселення для мешканців 10 та 11 будинків ЖК Синергія Сіті

 

Впевнені, що у мешканців 10-11 будинків залишилось багато запитань про те, що слід робити, аби якнайскоріше отримати ключі від квартири. Тож підготували для вас детальний гайд із заселення. 

 

1. Перший етап. За телефоном (093) 170-23-70 записуйтесь на огляд квартири та оформлення права власності. Після вашого звернення, відділ сервісу почне підготовку документів на квартиру. Сформовані пакети документів надсилаються на перевірку в наш юридичний департамент. Після перевірки документи на квартиру подають на реєстрацію права власності. 

2. Наступний етап – огляд квартири спільно зі спеціалістом відділу сервісу, внесення обов'язкових платежів та підписання основного договору. Спеціалісти відділу сервісу з задоволенням проведуть Вас у ваші квартири для перевірки на відсутність недоліків. Перед підписанням договору, власники квартир повинні оплатити вивіз будівельного сміття у розрахунку 55 грн/кв. м. 

В середньому, перші два етапи займають від 1 до 3 місяців. Тож, що швидше ви запишетесь на оформлення квартири, то скоріше ми перейдемо до фінального етапу. 

3. Останній етап – запуск газу та видача ключів. Терміни пуску газу залежать від графіку роботи Київоблгазу, спеціалісти якого проводять цю процедуру, а також від активності оформлення права власності мешканцями квартир. Одразу після успішного пуску газу починається запис на видачу ключів. 

На цьому ж етапі відбувається підписання договорів з Обслуговуючою компанією Синергія Сервіс.

Аби ви змогли вирішувати всі квартирні питання в одному місці, ми відкрили новий офіс заселення в Синергія Сіті. Стильне просторе приміщення розташовано на першому поверсі 10-го будинку. Окрім спеціалістів відділу сервісу, сюди переїхала й обслуговуюча компанія Синергія Сервіс.

В офісі заселення ми оформлюємо право власності, супроводжуємо процедуру огляду квартир, приймаємо оплати, а також консультуємо по всіх квартирних питаннях. 

Чекаємо на вас за адресою вул. Достоєвського 1-в/10. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок