#Новини

Парковки на території ЖК “Синергія 3” заасфальтовано - комфорт мешканців понад усе!

 

Всі роботи з асфальтування останньої ділянки на території парковок сучасного житлового комплексу поряд з Києвом “Синергія 3” успішно завершені. До речі, ви знаєте хто винайшов асфальт?

 

Асфальт для нас настільки звичний, що ми навіть не замислюємося про його походження.  З грецької це слово має гарний переклад: гірська смола. Саме такий матеріал лежить в його основі.

Перші письмові згадки про асфальт з Месопотамії залишив нам Геродот у своїй праці “Історія”. Стародавні римляни також широко застосовували гірську смолу в повсякденному житті, називаючи її бітумом. Використовували для зміцнення стиків каміння на спорудах берегоукріплення, вистеляли ним зерносховища, смолили днища кораблів, навіть запечатували амфори з вином.

Древня цивілізація інків також вміло використовувала гірську смолу. Європейці-першовідкривачі були вражені, коли потрапили в Південну Америку. Широкі рівні дороги, викладені плитами, не могли не залишити байдужими. А секрет їх довговічності саме в асфальті, яким скріплювали стики плит. Окремі ділянки цих доріг на території Болівії дожили до наших днів.

Будівельна група “Синергія” також створює довговічні проекти. Для комфортного життя мешканців ЖК “Синергія 3” на довгі роки.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок