#Новини

Спочатку були танці! Незабаром відкриття Irpin Dance Center в ЖК Синергія 3+

 

Продовжуємо вдосконалювати інфраструктуру Ірпеня. Незабаром мешканці мікрорайону Синергія зможуть відвідувати хореографічні класи 3-х популярних напрямків. 

 

Танці це задоволення від руху, красива постава, грація та впевненість у собі. Вже цього літа мешканці мікрорайону Синергія мають можливість відвідувати хореографічні класи професійних тренерів у новій школі танців Irpin Dance Centre.

Відкриття Центру заплановано на 7 червня, а 12 та 13 червня в ньому пройдуть Дні відкритих дверей. Усі охочі можуть завітати на майстер-класи від тренерів школи та обрати танцювальний напрямок, який сподобається найбільше.

Для батьків з дітьми школа пропонує дуже зручну опцію сімейний абонемент. Це система паралельних занять для мами та дитини. В центрі танців можуть займатися малюки віком від 3-х років.

Можна обирати різні хореографічні напрямки для дорослих та дітей:

  • Latina dance запальні танці для дівчат, які хочуть бути у гарній формі, розбудити власну жіночність, стати зіркою і запалювати будь-яку вечірку. Salsa, Bachata, Latina Fusion - обирай свій напрямок або відвідуй будь-які заняття з безлімітним абонементом поруч з домом.
  • Бально-спортивний напрямок класичні уроки для дітей та дорослих з професійними танцюристами та можливістю подальшого розвитку спортивної кар'єри. Мріяли танювати в парі, але постійно відкладалі на потім? Саме час спробувати! Парні танці чудова альтернатива сімейному дозвіллю. Також відвідувачі школи можуть записатися на індивідуальні заняття наприклад, для постановки весільного танцю.
  • Дитячий напрямок це рухливі заняття-ігри з елементами англійської, що розвивають загальну фізичну підготовку та гнучкість, уроки з класики, гімнастики.  
  • Body movement танцювальний клас для чоловіків та жінок, який стане чудовою альтернативою йозі чи фітнесу. На заняттях ви зможете розвинути гнучкість, пластику та покращити здоров’я.

 

Не знаєте, який напрямок обрати або бажаєте дізнатись розклад занять? Звертайтесь по допомогу до тренерів Irpin Dance Centre і проведіть це літо в танці!

 

Контакти школи:

М. Ірпінь, вул. Григорія Сковороди, 13/3 (ЖК Синергія 3+)

+38 (073) 726 9077;

e-mail: [email protected]

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок