#Новини

В 20 будинку ЖК Синергія Сіті встановлюємо енергоефективні вікна REHAU

 

В 20-му будинку ЖК Синергія Сіті почали встановлювати вікна від провідного німецького виробника REHAU.

 

Серед багатьох брендів ми обираємо для вас найкращі. REHAU — німецький бренд преміум-класу. Він вже багато років створює інновації в галузі віконних конструкцій.

Представники REHAU регулярно відвідують комплекс Синергія Сіті та здійснюють технічний аудит, аби впевнитися в дотриманні технологій монтажу авторизованим партнером. А це гарантує відмінну якість та тривалу функціональність вікон.

Квартири ЖК Синергія Сіті мають великі вікна для неймовірних краєвидів. Такі великогабаритні конструкції потребують встановлення посиленого армування, в наших — товщиною аж 2 мм. Для скління ЖК Синергія Сіті ми обрали якісні вікна REHAU Euro Design 70. Це п’ятикамерний профіль з монтажною шириною 70 мм. Вони забезпечують оптимальний рівень теплоізоляції вашої оселі та допомагають зменшити тепловтрати у приміщенні, а отже — заощадити кошти на опаленні та кондиціонуванні.

Міжскляний простір склопакетів наповнений аргоном. Він додатково покращує шумоізоляцію та енергоефективність вікон, а також знижує ризики утворення конденсату всередині камери.

Наразі віконні конструкції вже змонтовані на 2-му та 3-му поверхах та продовжують встановлювати на 4-му та 5-му поверхах в 20-му будинку ЖК Синергія Сіті.

Для жителів житлового комплексу Синергія Сіті — тільки найкраще!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок