#Новини

В місцях загального користування 7-ї секції ЖК Синергія Сіті закінчуємо класти плитку

 

Ми прагнемо, аби відчуття комфорту і затишку не полишало вас, коли ви закриваєте двері своєї ідеальної квартири. І тому робимо оздоблення місць загального користування за окремим проєктом та з найкращих матеріалів. 

 

Дизайн багатоквартирного будинку — це справжнє мистецтво. Адже необхідно поєднувати форми та кольори таким чином, щоб інтер’єри внутрішніх приміщень гармоніювали з геометрією та кольоровою гамою фасадів. Саме тому, для місць спільного користування в ЖК Синергія Сіті ми розробили окремий проєкт, що враховує особливості дизайну будинків бізнес-класу. 

Для робіт ми обираємо матеріали, які не тільки привабливо виглядають, але й тривалий час зберігатимуть свою функціональність, витримуючи високий щоденний рівень навантажень. Так, для облицювання коридорів та сходових клітин ми використовуємо графітно-сіру нековзку плитку.

Вона гармоніює зі стриманим європейським дизайном фасадів, і, до того ж, є дуже практичною. Бруд та інші сліди негоди будуть майже непомітні, а отже місця спільного користування завжди виглядатимуть привабливо та охайно. 

Наразі, роботи з облицювання добігають кінця, і вже найближчими днями будуть завершені.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок