#Новини

Київобленерго продовжує прокладати кабелі до ЖК City Park та ЖК Green Side

 

Фахівці Київобленерго продовжують виконувати роботи з прокладання електричних кабелів згідно ТУ на електропостачання ЖК City Park і ЖК Green Side.

 

Як ми повідомляли раніше, Будівельна група Синергія співпрацює з Київобленерго в частині будівництва та підключення електричних мереж для житлових комплексів City Park та Green Side. Для цього ми підписували з Київобленерго відповідний Договір про приєднання та отримували нові технічні умови, яким дотримуємося в питанні підключення будинків до електроенергії, а також здійснювали оплату за приєднання згідно оновлених технічних умов в розмірі 10,4 млн. грн. 

Станом на сьогодні, 25 серпня, фахівці Київобленерго проводять роботи з прокладання електричних кабелів згідно технічних умов на електропостачання в місті Ірпені по вулицях Північна та Українська. Далі продовжать згідно затвердженого проєкту з метою забезпечити електроенергією мешканців житлових будинків вказаних комплексів.

Після прокладання необхідних кабелів Київобленерго, будівництва та підключення трансформаторних підстанцій на об’єктах та підтвердження їх відповідності експлуатаційним вимогам, вони будуть передані на баланс оператора системи розподілу — ДТЕК Київські регіональні електромережі з підключенням житлових комплексів до постійної лінії електропостачання та встановленням тарифів для побутових споживачів.

 

 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок