#Новини

Купити готову квартиру в Ірпені за програмою єОселя та єВідновлення від забудовника Синергії

 

Підготували для вас підбірку квартир у житлових комплексах Синергія Сіті, Сіті Парк, Green Side та Синергія 3+, що відповідають вимогам єОселі та єВідновлення.

 

Якщо ви шукаєте готове житло в Ірпені, радимо звернути увагу на ці квартири. Ці варіанти відповідають критеріям іпотечної програми єОселя під 3% та 7%. А також їх можна придбати за сертифікат єВідновлення.

Нагадаємо, взяти участь в державній програмі єОселя під 3% можуть такі категорії населення: військовослужбовці, вчителі, медики та науковці. Ці групи можуть отримати іпотечний кредит зі строком до 20 рокі, за умови внеску від 20% вартості нерухомості. Військовослужбовці повинні бути на контрактній службі, а вчителі та медики — працювати в державних чи комунальних закладах.

Водночас взяти участь в державній програмі єОселя під 7% можуть такі громадяни: ветерани війни та їх родини, учасники бойових дій, особи, що отримали інвалідність внаслідок війни, а також сім'ї загиблих (померлих) ветеранів війни та Захисників/Захисниць України, внутрішньо переміщені особи та інші громадяни України, що не мають власної житлової нерухомості або у власності яких менше, ніж 52,5 кв. метра для сім’ї з однієї особи та додатково 21 кв. метр — на кожного наступного члена сім’ї.

Сертифікат на купівлю квартири за програмою єВідновлення надається, якщо житло: зруйновано через бойові дії після 24 лютого 2022; розташоване на неокупованій території, де не ведуться активні бойові дії; визнане непридатним для життя після оцінки комісії, тобто повністю знищене, без можливості ремонту; має одного власника, який може подати заявку.

Квартири доступні й у розтермінування від забудовника. За деталями звертайтесь до відділу продажів за телефоном 097 222 77 79.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок