#Новини

Перекриття першого поверху школи Синергія готове — Ігор Оверко

 

Цими вихідними ми залили перекриття першого поверху нової школи в Ірпені. Йдеться про перший з трьох корпусів майбутньої школи.

 

Ми приділяємо особливу увагу кожному процесу та кожному елементу, ретельно добираючи матеріали для будівництва сучасної школи Синергія. 

Для залиття перекриття першого поверху ми використовували бетон марки М400, який виготовляється з гранітного щебню з підвищеним вмістом цементу. Перекриття з такого бетону міцне, стійке до води та морозів. На конструкцію товщиною 200 мм витратили 237 м3 бетону.

“Проєктуючи сучасну школу, ми врахували успішний світовий досвід. Тому наші навчальні класи, холи, зали для заходів та занять спортом будуть світлі та просторі. Адже ми хочемо, щоб діти тут навчалися та відпочивали із задоволенням. Аби досягти цього перший поверх має висоту стель майже 6 метрів. В приміщеннях з такими високими стелями завжди безпечно і світло” — розповів Ігор Оверко, директор Будівельної групи Синергія. Та додав, що в першому корпусі нової школи вже готовий перший поверх. 

Нагадаємо, Будівельна група Синергія 2019 року розпочала будівництво нової загальноосвітньої школи в Ірпені по вул. Достоєвського та пров. Озерний. 1300 дітей приступлять тут до своїх занять.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок