#Новини

Прекрасні новини для інвесторів ЖК Синергія Сіті! Першу чергу ЖК введено в експлуатацію!

 

Державна архітектурно-будівельна інспекція України видала сертифікати, які засвідчують відповідність закінченого будівництва проєктній документації та готовність до експлуатації I-ї черги ЖК Синергія Сіті, це 7, 8 та 9 секції комплексу.

 

Ми не припиняли будівництво комплексу ані під час весняного локдауну, ані під час осінніх карантинних обмежень. І тепер майбутні мешканці ЖК Синергія Сіті ще на крок ближчі до омріяних квартир!

“Це надважливий етап у будівництві, і ми пишаємось, що наш флагманський проєкт Синергія Сіті успішно розвивається. Ми розуміли, що для тих, хто вже купив тут квартиру та очікує на отримання ключів, дуже важливим є збереження наших темпів будівництва. Тому для виконання взятих зобов'язань перед інвесторами ми максимально швидко адаптуватися до нової реальності в умовах пандемії. Та продовжували роботу на об'єкті під час весняного та зимового карантину. Вчасне введення в експлуатацію відразу трьох будинків ЖК Синергія Сіті є тому красномовним підтвердженням” — прокоментував новину Ігор Оверко, директор Будівельної групи Синергія.

Із документами на введення в експлуатацію першої черги комплексу ви можете ознайомитись в розділі Документи.

Вітаємо інвесторів та всіх учасників проєкту Синергія Сіті із введенням в експлуатацію першої черги житлового комплексу!

Залиш турботи в місті та переїжджай в Синергія Сіті! 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок