#Новини

Ми не зупиняємося – на будівельних майданчиках «Синергії» робота триває

 

Будівельна група «Синергія» не припиняє зведення своїх житлових комплексів. Роботи на будівельних майданчиках тривають з дотриманням вимог ВООЗ. Таким чином компанія підтримує економіку, яка опинилася на порозі кризи. А також зберігає частину робочих місць та виконує зобов’язання перед інвесторами. Про це повідомив директор будівельної групи «Синергія» Ігор Оверко. 

 

«Ми продовжуємо розвивати наші житлові комплекси, попри ситуацію з пандемією, яка паралізувала півсвіту. Будівельники дотримуються усіх рекомендованих засобів безпеки: дезінфікують руки, носять маски, витримують безпечну дистанцію. Крім того, більшість робіт відбувається на свіжому повітрі, де ризик інфікуватися невеликий», – пояснив Ігор Оверко і додав, що тим самим компанія підтримує економіку країни, клієнтів та зберігає більше 30 % робочих місць.

«Будівельні компанії, які працюють виключно за рахунок коштів інвесторів, наразі опинилися у дуже складній ситуації. Багато компаній будуть змушені заморозити свої будівництва. На щастя, у нас ситуація інша – ми маємо власний ресурс для продовження роботи. Тому після завершення карантину наші інвестори і потенційні клієнти матимуть приємні новини», – розповів Ігор Оверко. 

Зокрема, у житловому комплексі «Green Side» продовжується благоустрій території. У «City Park» триває підключення комунікації, благоустрій та створення вхідних груп. У ЖК «Синергія 3+» також працюють з комунікаціями, фасадами та місцями загального користування.

Нагадаємо, що за інформацією ресурсу «Мінфін», будівельна група «Синергія» зайняла друге місце у рейтингу будівельних компаній, які здали в експлуатацію найбільше будинків протягом другого півріччя 2019 року у передмісті столиці. Тобто йдеться саме про ту нерухомість, яка отримала сертифікати Державної архітектурно-будівельної інспекції України. А це підтверджує надійність будівельної компанії.

Крім цього, «Синергія» продовжує виділяти кошти на благодійність та соціальні проекти. У зв’язку з поширенням в Україні вірусу COVID-19, компанія забезпечила капітальний ремонт фасаду інфекційного відділення Ірпінської лікарні. На дані роботи «Синергія» виділила понад півмільйона гривень та організувала власну команду будівельників. Відновлена лікарня зможе прийняти 50 пацієнтів з діагнозом COVID-19.

Нагадуємо, що менеджери БГ «Синергія» продовжують працювати віддалено. Зв’язатися з відділами продажів можна за телефоном 0800 750 525 або написати на  електронну адресу – [email protected].

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок