#Новини

Тераса з коконами в сквері ЖК Синергія Сіті знову готова зустрічати мешканців!

 

Завершили реконструкцію тераси з коконами й тепер вона знову готова вражати, гойдати та служити ідеальним фоном для ваших найкращих фото.

 

Подвір’я комплексів Синергії завжди доглянуті, навіть після завершення будівництва. І тераса з коконами в Синергія Сіті є тому підтвердженням.

Створення місць для відпочинку у житловому комплексі — це не лише про окрасу, але й про відповідальність за їхнє збереження під час користування. Тому наші фахівці виконали реставрацію тераси з коконами у сквері комплексу, щоб забезпечити безпечні та комфортні прогулянки для всіх.

Оновлення охоплюють:

  • Покращену естетику: відновили оригінальний дизайн тераси, з використанням сучасних матеріалів та технологій.
  • Безпечне покриття для підлоги: змонтували терасну дошку для забезпечення безпеки під час прогулянок. Це особливо актуально після дощу, снігу чи заморозків.
  • Місце для фотосесій: нові балки, довга лава уздовж тераси, терасна дошка — робіть нові осінні знімки та залишайте яскраві спогади в цьому чарівному місці.

Ми впевнені, що оновлена тераса з коконами знову стане перлиною ЖК Синергія Сіті й принесе багато незабутніх моментів її відвідувачам. 

Ця реконструкція є прикладом нашої відданості створенню не лише красивих, але й безпечних місць для мешканців та гостей комплексу. Запрошуємо оцінити оновлену терасу!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок