#Новини

14-й будинок ЖК Синергія Сіті зростає вгору: тут розпочали монолітні роботи

 

Житловий комплекс Синергія Сіті продовжує демонструвати вражаючу швидкість будівельних робіт. Так, минулого тижня в 14-му будинку завершилися фундаментні роботи, а сьогодні вже приступили до монолітних робіт.

 

Для своїх проєктів ми використовуємо монолітно-каркасну технологію будівництва. Спочатку для каркасу ставлять опалубку і всередині встановлюють металеву арматуру. Потім зверху в конструкцію заливають бетон. І коли бетон затвердіє — опалубку забирають. В своїх проєктах ми використовуємо опалубку відомого німецького бренду Peri.

14-й будинок житлового комплексу Синергія Сіті зараз знаходиться якраз на цьому етапі будівництва. Після влаштування ростверків фундаменту, тут почали армування і бетонування вертикалей 1-го поверху. 

Основними перевагами такої конструкції є те, що:

  • завдяки щільному каркасу будинок не дає усадки і тріщин, тож до ремонту можна приступати відразу після отримання ключів;
  • відсутність несучих стін дає можливість реалізації будь-яких архітектурних задумів чи перепланувань;
  • монолітно-каркасна технологія дозволяє зводити будинки найвищої якості в найкоротші терміни;
  • бетонний каркас дає дому міцність та стійкість.

Детальніше про монолітно-каркасну технологію будівництва можна дізнатися в випуску нашого влогу “Стандарти Синергії”.

Комфорт та безпека мешканців — наш головний пріоритет. Саме тому Синергія використовує в будівництві тільки ті технології, якість і надійність яких перевірені на практиці. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок